secco

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Presraté dni.

Celkovo to nebolo práve najlepšie obdobie. Už si vlastne ani nepamätám, kedy som mal dobré obdobie. Slušná práca sa mi vyhýbala oblúkom a musel som si kadejako privyrábať. Od kadejakých brigád v skladoch cez vyberanie plných automatov v herniach po kšeftovanie s čímkoľvek.

Ležal som v posteli, začalo svitať. Ďalšia presratá noc, do slova a do písmena. Pri ďalšej sérii kŕčov v žalúdku som si v duchu hovoril, že od tejto chvíle končím s krvavými biftekmi a plesňovými syrmi. Ďalší kŕč...ako keby sa žalúdku táto myšlienka vôbec nepozdávala. Alebo mozgu. Alebo obom.

Chodil som po byte a hľadal niečo, čo by mi pomohlo. Okrem hajzlovej misy, ktorú som už za tých pár dní od presťahovania sa stihol spoznať dôkladne. Nič. Natočil som si pohár vody z kohútika a pomaly a s nechuťou som ho vypil. Aj keď mi bolo jasné, čo bude do pár minút nasledovať.

Celkovo to nebolo práve najlepšie obdobie. Už si vlastne ani nepamätám, kedy som mal dobré obdobie. Slušná práca sa mi vyhýbala oblúkom a musel som si kadejako privyrábať. Od kadejakých brigád v skladoch cez vyberanie plných automatov v herniach po kšeftovanie s čímkoľvek. Asi najzaujímavejší bol predaj použitých dámskych nohavičiek. Stretával som sa s toľkými zúfalcami a úchylákmi, že sa mi po čase začala zdať vlastná existencia celkom príjemná. Bohužiaľ, problém bol so zdrojom tovaru, preto som sa musel onedlho rozhliadať po nových možnostiach.

So ženami to bolo takisto bledé. Dá sa povedať, že so ženami to bolo vždy bledé. Častokrát odchádzali s tým, že som mizogýn, tie so slabšou slovnou zásobou používali výrazy ako kretén alebo kokot. Len máloktorá vydržala a tá, ktorá vydržala, bola buď vyšinutá, mŕtva alebo mala nejakú fyzickú vadu. Takže žiadna výhra.

Bolo mi zle ako psovi, intervaly rinúcich sa sračiek sa skracovali a kŕče sa stupňovali. Zavolal som pohotovosť.


  • Linka 112, prosím?

  • Ja len....už tri dni mám príšernú sračku...

  • Pane, slušne poprosím!

  • Slušne Vám hovorím, že už tri dni mám príšernú sračku a nič mi nepomáha, asi potrebujem výplach alebo čo, nevládzem dojsť do nemocnice ani nikam..nevládzem už ani umrieť.

  • V poriadku, vaša adresa?


Nadiktoval som adresu..


  • O 20 minút je u Vás sanitka, zbaľte si základné hygienické veci, asi si Vás tu necháme

  • Vrelá vďaka madam, vynasnažím sa dovtedy neskapať.

  • Vynasnažte.


Sanitka skutočne prišla o 20 minút, plus mínus. Ľahol som si na lôžko a vychutnával si každý hrbolec na ceste. Previezli ma do špitálu. K lôžku prikročil mladý lekár s poďobaným ksichtom, asi čerstvý absolvent.


  • Tak pane, čo presne vás trápi?

  • Keby som Vám to mal všetko vykladať, boli by sme tu dva týždne a zatiaľ by som naisto skapal usratím sa.

  • Hej, buďte slušný prosím Vás.

  • To mi povedala aj vaša kolegyňa na telefóne, asi na tom čosi bude, pardón.


Popísal som mu všetko, zas tak veľa toho nebolo


  • Hmmm...uhmmmmm....salmonelóza to nebude....otrava jedlom, vypláchneme žalúdok a dáme infúziu. Sestra!


Vošla sestrička a vypočula si inštrukcie. Mala perfektnú postavu a usmievala sa na mňa. Zrejme preto, lebo som s ňou ešte neprehovoril. Začala pripravovať veci na výplach, pri čom sa párkrát otočila tým parádnym zadkom ku mne a prehla sa.

Život začal byť opäť krásny.


všeobecné | stály odkaz

Komentáre

  1. secco,
    ==predaj použitých dámskych nohavičiek==za kradnutie dámskych nohavičiek z prádelnej šnúry/sušili sa/ jeden náš spoludedinčan íšiel do basy. Chcela by som vedieť, ako ti aj pri tých pár kusoch, kšeft vynášal.
    K problémom hustého behanie s riedkym výsledkom najčastejšie stačí jesť lyžicou rascový vývar!
    publikované: 14.11.2010 19:29:41 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. re
    na tie nohavičky som mal dámu, ktorá ich nosila a ja som ich predával - žiadne kradnutie
    publikované: 14.11.2010 23:19:03 | autor: secco (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. To je milé
    Pripomína mi to tú audionahrávku, o motorkárovi, ktorý niekde spadol, celú noc zavíjal, lebo mal niečo dolámané, ráno sa doplazil na vrátnicu do firmy ktorá bola kúsok odtiaľ . Vrátnik, aj keď na neho celú noc volal, lebo vedel že tam je mu nepomohol. Vrcholom bolo, keď ho x-tí krát upozorňovali, aby nenadával... - všetci ktorý to počuli sa smiali, iba mne sa to nezdalo smiešne...

    Neviem ako ináč by som to povedal - prídem k doktorovi a poviem mám sračku... čo je na tom nadávanie? možno to chceli počuť po latinsky :)
    publikované: 15.11.2010 09:25:56 | autor: iviak (e-mail, web, autorizovaný)
  4. pekny obrat:-))
    ad nohavicky,citala som,ze v japonsku maju automaty,kde sa predavaju.nikdy som nepochopila na co komu su pouzite nohavicky,teraz mam prilezitost sa opytat niekoho "erudovaneho". na co?
    publikované: 15.11.2010 15:08:13 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :D
    To je taká psychická porucha, keď máš nutkanie prať a všetkomáš vypraté, tak zabehneš do sekáča a kúpiš si zopár nohavičiek (značky hnedá čiarka, čierny puntík) a šup šup do práčky :)... aspoň som počul :)
    publikované: 15.11.2010 15:23:37 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. preboha,
    ja som tiez posadnuta pranim,ak sa mi to vyvinie az do takej obsesie tak ma porazi.myslis,ze mi to hrozi?:-)))
    publikované: 15.11.2010 17:00:38 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  7. bonnie
    je to klasický fetišizmus - človek rád ovoniava použité gaťky a pravdepodobne si pri tom honí alebo čo, to už neskúmam :))
    publikované: 15.11.2010 22:49:17 | autor: secco (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. secco,
    tak zase som mudrejsia,premyslam,koho by som sa to opytala a overila si,ci ma nelakujes?:-)
    publikované: 16.11.2010 22:11:08 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  9. .
    vzdy ma zaujimalo co citia ini, ked zalozia blog :)
    publikované: 14.01.2011 22:24:55 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014